Προηγμένα Συστήματα
Συσκευασίας & Ρομποτικής

Όλα αυτά τα χρόνια, η VIEPA έχει εξελιχθεί σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών, μηχανημάτων παραγωγής και συσκευασίας.

Ο έμπιστος συνεργάτης σας για προσωποποιημένες μηχανές παραγωγής

Η VIEPA προσφέρει λύσεις για γραμμές παραγωγής σχεδιάζοντας τα πάντα από την αρχή με γνώμονα  τις ανάγκες των πελατών, βελτιστοποιώντας την απόδοση και στοχεύοντας στην εργονομική αξιοποίηση του χώρου. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση υπαρχόντων μηχανών με την ενοποίηση νέων τεχνολογιών συνδυάζοντας καινοτομία και τάσεις.

Τι μας ξεχωρίζει;

Η συνεχής στήριξη που παρέχουμε μετά την αγορά που εξασφαλίζει ομαλή λειτουργεία και επιμηκύνει τη ζωή του προϊόντος.

Τεχνογνωσία

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον βιομηχανικό τομέα, η VIEPA παρακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς και ενσωματώνει τις τάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη με καινοτόμες μεθόδους. VIEPA σημαίνει δημιουργία μηχανολογικού εξοπλισμού που θα μείνει.

Υποστήριξη

Οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν και μετά την πώληση ώστε να εγγυόμαστε στους συνεργάτες μας την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγής τους. 

Συντήρηση

Τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού τυποποίησης και επεξεργασίας, περιοδικός έλεγχος μηχανημάτων και συντήρηση. 

Σχεδιασμός

Η VIEPA πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων που έχουν σαν σκοπό να κάνουν την παραγωγική διαδικασία πιο ευέλικτη, γρήγορη και αποδοτική. 

Intralox Integrator

Intralox Integrator

Flexkon Official Partner

Flexkon Official Partner

Festo Official Solution Partner

Festo Official Solution Partner

Πρόσφατα Νέα

Ανάπτυξη με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η VIEPA ξεκινώντας με όραμα του ιδρυτή της για την κατασκευή μηχανών συσκευασίας και βασιζόμενη στο πάθος και την δημιουργικότητα των στελεχών της, βαδίζει με σταθερά βήματα στη νέα εποχή κατασκευής μηχανών παραγωγής καταξιώνοντας την στους πρωτοπόρους της ελληνικής αγοράς.

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς

Είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες που έχουμε με μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας.
Image
Image
Image
Image
Image
Image