Νέα

FOODTECH & GLOBAL PACK 2023

Τις τελευταίες ημέρες, η VIEPA συμμετείχε ως εκθέτης στην έκθεση FOODTECH-GLOBALPACK 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan από 11 έως 13 Νοεμβρίου. Ευχαριστούμε όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και είδαν από κοντά τις δυνατότητές μας, σε μηχανήματα συσκευασίας και ρομποτικές εφαρμογές. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Previous Next

Βράβευση World Star Awards

Η εταιρεία VIEPA Industrial Packaging & Robotic Systems, την Τετάρτη 4/5, βραβεύτηκε για την καινοτομίας της από τον World Packaging Organization (WPO) στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης συσκευασίας IPAK IMA 2022 στο Μιλάνο για την μηχανή συσκευασίας προϊόντων ECO EVOLUTION 21 – CASE PACKER

Η VIEPA στον αέρα

Μετά την τελετή βράβευσης των Packaging Awards. η VIEPA είχε την ευκαιρία να εμφανιστεί σε ένα πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Ώρα Ελλάδος" του OPEN TV και να συστηθεί στους τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα. 

WorldStar Awards 2022

WorldStar Awards 2022

Ο περασμένος χρόνο υπήρξε χρονιά αναγνώρισης για την VIEPA αφού πάνω στην ώρσ για να κλείσει το 2021 κερδίσαμε ένα ακόμα βραβείο.

Previous Next

FoodTech 2021

Τις τελευταίες μέρες η VIEPA συμμετείχε σαν εκθέτης στην FOODTECH έκθεση που έλαβε χώρα στο Metropolitan 12 με 15 Νοεμβρίου.

Packaging Awards 2021

Packaging Awards 2021

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της  VIEPA innovating packaging and robotic systems  βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διάκριση της εταιρείας μας στον διαγωνισμό Packaging Awards 2021 όπου της απονεμήθηκε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία New Packaging Machinery.

Manufacturing Excellence Awards 2021

Manufacturing Excellence Awards 2021

Στις 5 Οκτωβρίου 2021 η εταιρεία μας είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των Manufacturing Excellence Awards για το 2021 και να διακριθεί με το Gold βραβείο όπου στη συνέχεια το παρέλαβε ο ιδρυτής της VIEPA, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και μίλησε για την πορεία της εταιρείας.

Εγκατάσταση Καρτονέτας στην Avgoustinos Food Industry LTD

Εγκατάσταση Καρτονέτας στην Avgoustinos Food Industry LTD

Η εταιρεία μας εγκατέστησε σήμερα στη εταιρεία AVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY LTD στην Κύπρο μια αυτόματη ορίζοντια καρτονετα συσκευασίας προϊόντων ζύμης.

Εγκατάσταση νέου Καρτεσιανού Palletizer στην Jacobs Douwe Egberts Hellas

H ΒΙΕΠΑ εγκαινίασε μια νέα σειρά μηχανών που πρόσθεσε στην γκάμας της εγκαθιστώντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα σύστημα παλετοποίησης στην εταιρεία JACOBS-DOUWE EGBERTS HELLAS.

Εγκατάσταση Καρτονέτας στην εταιρεία Βασάκης

Εγκατάσταση Καρτονέτας στην εταιρεία Βασάκης

Μετά την προσπάθεια όλων των εργαζομένων της VIEPA καταφέραμε και φορτώσαμε μια ακόμα καρτονέτα HR-NORM/25 δυο εβδομάδες νωρίτερα τον προγραμματιζόμενο χρόνο και πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές. 

Εγκατάσταση Συστήματος Ομαδοποίησης και συσκευασίας στην Σδούκος ΑΕ

Η ΒΙΕΠΑ παράδωσε σε πλήρη λειτουργία αυτόματη γραμμή ομαδοποίησης και συσκευασίας μπάρας και παστελιών σε καρτονέτα στην εταιρεία Β. ΣΔΟΥΚΟΣ ΑΕ.

Πλήρως Αυτοματοποιημένο Γεμιστικό Μερέντας

Η εταιρεία μας παρέδωσε στο τέλος του 2019 στην εταιρεία Mondelez - Παυλίδης σοκολατοποιία μια full αυτόματη γραμμή γεμίσματος σοκολάτας (Μερέντα) 1kg.

Image
Η VIEPA έχει εξελιχθεί σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών, μηχανών παραγωγής & συσκευασίας και ρομποτικών συστημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας